• Reflexzonetherapie

ERVARINGEN VAN CLIËNTEN OVER VOETREFLEX

Mijn ervaring met Voetreflex - Mattie

Ik ben in ruim een jaar tijd 45 kilo afgevallen door gewoon op mijn voeding te letten en te sporten. Voor alle duidelijkheid, hiervoor sportte ik nooit, dronk enorm veel cola en at veel chips. Kortom "eigen schuld dikke bult".

Na dit jaar bleef ik min of meer "stil staan" terwijl er nog ruim 15 kilo te gaan was. Via nota bene Facebook hoorde ik dat Marlène hier iets aan kon doen door middel van voetreflex. In eerste instantie dacht ik dat het onzin was, na enkele behandelingen weet ik inmiddels beter. Het werkt!!! Niet zo snel als diëten, operaties of weet ik veel wat nog meer. Maar het is wel op een natuurlijke manier en zonder jojo-effect! Okay, als je jezelf vol propt met chips, cola en chocolade hoef je er niet aan te beginnen, maar als je zoals "normale" mensen eet, drinkt, en beweegt en leeft werkt het wel degelijk. Dankzij de voetreflex is de spijsvertering weer op orde waardoor ik tot op heden in 4 maanden tijd ruim 6 kilo ben afgevallen!

Groetjes, Mattie

Mijn ervaring met Voetreflex - Debby

Sinds enige tijd kom ik regelmatig bij Marlène voor een voetreflexmassage. Buiten het feit om dat de hele mens is terug te vinden in een voet en een voetreflexmassage dus veel voor je kan betekenen, is het ook gewoon heerlijk als je een massage krijgt. Marlène is hier uitstekend in.

Marlène is kundig en gedreven. Ze geeft je ook de ruimte om dingen bespreekbaar te maken. Dit altijd zonder oordeel en met een groot empathisch vermogen. Marlène werkt vanuit haar hart. Ik kijk altijd uit naar onze afspraak, mede omdat ik me zo welkom voel. Na de massage ga ik altijd weg met een goed gevoel. Ik ben weer meer in balans en voel me in alle opzichten lichter.

Debby

Mijn ervaringen met Voetreflex :  Anoniem

De eerste sessie was door mij prettig verlopen, een gevoel van vertrouwen en in deskundige handen zijn, is mijn ervaring en ik ging blij naar huis. Als cliënt ben ik op mijn gemak gesteld, door de tijd te nemen om mijn vraag zorgvuldig te beantwoorden wat voetreflex massage inhoudt. 

Omdat er gewerkt wordt aan en met intrinsieke emoties, heb ik ervaren dat het er mag zijn zoals het zich laat zien. Rust en serene, eerlijke en open sfeer met respect voor de hulpvragende, zijn kernwaarden die mij hebben geholpen om ‘naar binnen’ te kijken waar mijn knelpunt zit, als ik ermee aan het werk ga, zat. Op het juiste moment intuïtief kiezen welke methode toegepast dient te worden om tot resultaat te komen, is zeker een professionele kracht van je.

Anoniem