Skip to main content
Marlène Oving

Wie ben ik

Mijn motto is: “doe in je leven in ieder geval die dingen waar jij blij van wordt en energie van krijgt!” Ik krijg energie en word blij van buiten zijn, (winter)sporten, de honden, contact met mensen en voor mij het allerbelangrijkste mijn dierbaren om mij heen. Waar ik mijn verhaal kwijt kan, steun krijg maar vooral ook plezier mee maak en geniet van het leven.

Natuurlijk weet ik dat er dingen op je pad komen die je raken. Waardoor je tijdelijk of voor langere duur onder spanning komt te staan of uit balans raakt. Maar als je zorgt voor een goede basis dan kun je met periodes van spanning en dingen die je raken omgaan.

Na mijn opleiding HEAO-CE heb ik 12 jaar bij de Rabobank gewerkt. Ik was erg getraind in mijn hoofd en mijn gevoel was naar de achtergrond geraakt. Ik voelde regelmatig vermoeid, ging met tegenzin mijn bed uit en telde de dagen af dat het weer weekend was. In die jaren raakte ik steeds meer geïnteresseerd in wat mijn lichaam allemaal aan signalen geeft. Ik ontdekte dat deze signalen niet voor niks gegeven worden. Zo kwam bij mij het proces op gang om weer contact te maken met mijn gevoel. Het herkennen en erkennen van deze gevoelens is de eerste stap. Voelen van blijdschap, geluk is heel prettig en daar wilde ik meer van. Maar dat betekende ook dat gevoelens van pijn en verdriet naar boven mogen komen en deze een plek krijgen. Dat is niet altijd even prettig. Toch is het nodig om je pijn en verdriet te voelen zeg ik nu. Mijn leven is er rijker van geworden. De volgende stap is om het gevoel te vertrouwen dat het oké is en dat ik er ook naar mag handelen. Dat heb ik gedaan. In 2005 de stap gezet en ben begonnen met de opleiding voor Reflexzonetherapeut. In 2007 mijn praktijk opgestart. Vervolgens ook de Haptotherapie opleiding gevolgd en afgerond. Kortom ik heb mijn hart gevolgd en dat gun ik iedereen! Dit is niet mogelijk zonder mensen om je heen die in je geloven en je steunen. In het contact met anderen leer je wie je bent. Kortom we hebben elkaar veel te bieden.

Over mijn praktijk

Benieuwd waar je terecht komt ? Welkom bij mij in de praktijk aan De Grootlaan 33 in Vlijmen. Je komt binnen in de wachtruimte, waar aan de rechterkant een toilet is.  Neem rustig plaats. In het boekenrek aan de linkerkant kun je wat te lezen pakken.

Daglicht is wat ik belangrijk vind, contact met buiten. In de wachtruimte is dat nog niet zo goed waar te nemen. Als je de praktijkruimte binnen stapt dan is deze licht en ruim. Voor mij een voorwaarden om fijn te kunnen werken. Wat zijn jouw voorwaarden voor een goede werkplek?

Soms blijft het niet beperkt tot de praktijkruimte en gaan we naar buiten.

Investeer in jezelf. Zet nu de stap naar een energiek leven en maak direct een afspraak. 

Ik ben aangesloten bij...